Få prisförslag gratis

Börja här

Läs våra användarvillkor - dina uppgifter behandlas säkert och kan endast hämtas av fem anslutna företag.

Flyttfirma Stockholm

Behöver du hjälp med Flyttfirma i Stockholms område? – Här kan du jämföra offerter.

Flyttfirma Stockholm

Flyttfirma Stockholm

Flyttfirma i Stockholms området

 

Du får gratis prisförslag från professionella och erfarna städfirmorsom erbjuder flyttstädning nära dig.

Det är mycket att tänka på när man ska flytta. Därför skulle det vara bekvämt att anlita en seriös städfirma som sköter flyttstädningen proffsigt så att du som kund blir helt nöjd. Med RUT – avdraget betalar du hälften av kostnaden direkt på fakturan.

Lämna förfrågan här och jämför upp till 5 offerter från kvalitetssäkrade städfirmor nära dig – då sparar du tid, pengar och energi.

Tjänsten är helt gratis och ej bindande.

 

Gör så här för att hitta flyttfirma i Stockholms område!

 

1. Börja med att beskriva ditt behov i formuläret till vänster.

2. Vi matchar sedan din förfrågan med våra anslutna byggföretag nära dig.

3. Upp till 5 företag kontaktar dig och lämnar kostnadsfri offert.

4. Jämför sedan och välj det företag som är mest lämplig att utföra ditt uppdrag.

 

”Du förbinder dig aldrig att välja någon av företagen du kommer i kontakt med genom Prisförslag.se. Men det uppskattas att du ändå meddelar de företag även om du inte väljer någon av dem”

 


 

Hjälp med flyttstädning i Stockholmsregionen

 

Att flytta är i regel ett omfattande projekt med många bollar att hålla i luften. Massvis med saker ska packas, abonnemang ska sägas upp, adress ska ändras, transporter ska ordnas med mera. En annan oerhört viktig del är att man lämnar efter sig en bostad eller annan lokal i gott skick.Det ska vara städat, snyggt och fräscht. Därför är flyttstädningen är en synnerligen betydelsefull och tidskrävande del av flytten. Det går inte att slarva, då du kan räkna med att det kommer ske noggranna inspektioner vid utflyttning. Nästa köpare eller hyresgäst har rättigheten att mötas av välstädade rum, annars kan du själv behöva stå för deras städkostnader.

Prisförslag erbjuder möjligheten att anlita professionell hjälp och detta möjliggör att du kan fokusera på de praktiska detaljerna vid flytten, istället för att behöva spendera massa tid på ansträngande städning. De anslutna företagen har erfarna flyttstädare som kan garantera ett perfekt resultat för alla behov av flyttstädning Solna och Stockholm. Dessutom ger vi en möjlighet att få ett lägre pris.

En av de stora fördelarna med att använda någon av de anslutna företaget för flyttstädning är att de  både har erfarenhet och kompetens att hantera olika problemområden. Till exempel kan det finnas svåra fläckar i kök eller badrum en vanlig lekman skulle ha väldigt stora bekymmer med. De som arbetat med städning i många års tid och har rätt kunskaper löser däremot sådant enkelt, dessutom utan att riskera skador genom att använda felaktiga metoder eller för starka kemikalier. Oavsett var i Solna eller Stockholm du befinner dig kan våra professionella flyttstädare vara snabbt på plats. Flyttstädningen kommer bli både smidig och enkel.

De anslutna flyttfirmorna i Stockholm strävar efter att kunderna ska bli så nöjda som möjligt, både när det gäller kvaliteten på den utförda städningen och priset på tjänsten. De är lyhörda när det gäller kundens önskemål och genomför gärna anpassningar för att flyttstädningen ska passa så bra som möjligt. Helst vill de överträffa dina förväntningar. Många brukar bli förvånade över hur billigt och smidigt det kan bli att använda våra tjänster för flyttstädning, och inte sällan ångrar de att de inte utnyttjade möjligheten vid sin förra flytt.

Kontakta oss redan idag!